L’Hospital prepara els fills petits per l’arribada d’un nou germà

El projecte ‘Germanet o Gemaneta?’, que té la col·laboració de l’Associació 0-3, fa una visita explicativa per conéixer la zona de paritori i Pediatria

Com cada darrer dimarts de mes, l’Hospital de Manacor, conjuntament amb l’Associació de 0 a 3 anys, organitzen la visita de dones embarassades i els seus fills al centre, amb l’objectiu de dur a terme un circuït per la sala de parts i les habitacions de Pediatria a fi de preparar els fills d’edats compreses entre els dos i els cinc anys que esperen un germà, el nadó que serà nou membre de la família. Després de visitar la zona de paritori, on una comare els ha explicat als petits alguns detalls que poden entrendre, es desplacen a la planta, on els pallassos de Sonrisa Médica també han participat amb els petits de la visita.

Ben atents a les explicacions

Prepara els fills de entre els dos i els cinc anys que esperen el nou nadó

El projecte és pioner a les Illes i ha suposat que moltes famílies de la comarca de Llevant ja hi hagin participat. Les interessades en les visites s’hi poden inscriure escrivint a : 0a3manacor@gmail.com

Visita d’alunne de Campos

Per altra banda, un grup format per 40 alumnes de Quart d’ESO i Primer de Batxiller de l’IES Damià Huguet de Campos, han visitat l’Hospital. Després de rebre la benvinguda per part de la directora gerent, Catalina Vadell i l’equip directiu, han rebut informació sobre el centre. Seguidament han visitat alguns serveis com esterilització, laboratori, informàtica i RX. La jornada ha acabat amb la participació al taller d’Higiene de Mans.

Alumnes de l’IES Damià Huguet de Campos
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad