Acaba una nova fase de rehabilitació de l’ermita de Manacor

S’han enlluït parets i cobertes

Ja ha quedar enllestida una nova fase de rehabilitació de l’ermita de Manacor amb les 2.000 euros recaptats en donatius. El petit temple dedicat a la Mare de Déu del Roser, situat al Puig de Santa Llúcia de Manacor, comença a recobrar poc a poc la imatge que va tenir dècades enrere. Des de l’Associació Cultural de Sant Domingo s’ha posat en marxa una campanya de donatius que ha aconseguit, entre d’altres coses, reformar i enlluïr parets, rehabilitar cobertes de fusta o envidrar els laterals interiors del temple, així com els superiors de la façana principal.

Els donatius estan oberts durant tot l’any

L’Associació Cultural de Sant Domingo apunta que els donatius estan oberts durant tot l’any per poder anar emprenent millores. L’ermita de Manacor està sempre a disposició dels seus veïns que ja poden, per exemple, organitzar dinars, paelles o la celebració que desitgin.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad