El CE Manacor es retroba amb la victòria i guanya 3 a 1 al Ferriolenc a Na Capellera

Nico, amb dos gols, i Gili definiren en un partit d’alternatives però més efectivitat manacorina

Finalment i després de quatre derrotes consecutives, CE Manacor ja pot respirar una mica més tranquil a la zona intermitja de la classificació de la Tercera Divisió del futbol balear. Aquest dissabte va vèncer 3 a 1 al Ferriolenc a Na Capellera en un partit d’alternatives i major efectivitat manacorina.

A les 17,30 l’arbitre donava per començat un partit que era de vital importància pel Manacor, si volia escapar de la zona perillosa de descens on poc a poc s’ha anat ficant a les darreres jornades. El joc va començat viu amb major agressivitat manacorina que es va traduïr prest en diverses ocasions, sobretot per la banda dreta de Pareja, que va ser qui va dur el perill inicial a la porteria ferriolenca, encara que tampoc sense una sensació definitiva de perill.

El gol finalment va arribar als vint minuts de joc, quan una passada a l’espai cap a Nico va servir perquè el davanter retornat al Manacor aquesta temporada, pugués guanyar en velocitat al seu defensor i definir per baix, a la dreta del porter Steven. El que suposava el retrobament amb el gol del jugador del Manacor, que no trobava porta des del partit a casa contra el Collerense.

Després vengueren minuts de migcampisme i joc embullat que el Ferriolenc va saber aprofitar per estirar-se en una serie de badades de la defensa local. Fruit d’aquesta sesta, va arribar el gol, vuit minuts després, de Matas, que creava de nou una sensació ja massa habitual entre la grada de Na Capellera. A partir d’aquí, el partit va tornar poc vistós, cosa que va afavorir la tensió i les arribadas esporàdiques dels visitants. Tot i això, la cosa no va pasar d’aquí i es va arribar al descans.

La victòria ha de donar confiança al CE Manacor de cara als dos partits seguits més que l’esperen a casa, el primer contra el Constància, just abans del canvi de gespa artificial a Na Capellera.

Després de la represa i de minuts per uns i per altres, el més destacat foren les protestes de la plantilla ferriolenca en considerar agressió una falta de Marc Serra dins l’àrea visitant, que l’àrbitre va castigar amb tarjeta groga. Poc minuts després l’entrenador del Manacor, David García, va decidir substituir Serra después que fes una nova falta perillosa al mig del camp, per por a una possible expulsió.

El Manacor no va deixar d’intentar-ho fins que Gili, amb una jugada de gran qualitat, va deixar assegut un defensa visitant amb un regat sec que va continuar amb un xut a l’esquadra dreta de Steven. 2 a 1 i temps per respirar. O això pareixia, perquè els minuts d’avorriment van donar pas a varies ocasions visitants, vestits en aquesta ocasió de blau cel, que a punt estaren d’empatar en una jugada embullada i de rebutjos dins l’àrea del porter Jaume Ferrer.

I quan el temps ja s’esgotava, Nico novament es va desfer de la seva marca i ell totsol es va fabricar el seu segon gol del partit, regatejant el defensa per la seva esquena i xutant per baix en una definició molt similar a la del primer. Tercer gol de la temporada per ell i victòria merescuda que ha de donar confiança al CE Manacor de cara als dos partits seguits més que l’esperen a casa, el primer contra el Constància, just abans del canvi de gespa artificial a Na Capellera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad