Detingut a Manacor un lladre que entrava a robar hamburgueses i croissants

La Policia Nacional de Manacor ha detingut un home per entrar i robar a diversos restaurants i comerços d’hostaleria de la zona de manera reincident. La curiositat es que entrava vestit de personal de neteja i se’n duia llagostesbosses de carnhamburgueses i croissants.

El primer robatori va ser el passat 29 de febrer, quan, segons les investigacions, l’home va entrar en un restaurant de la zona de Manacor i va sostreure’n tots aquests productes. El segon incident va ocórrer el passat 13 de març. El presumpte lladre va entrar de matinada en un local d’hoteleria i quan els propietaris se n’adonaren, trobaren la porta trencada, abundant sang en terra i el lladre fugint corrent del lloc dels fets.

Després de rebre l’avís dels propietaris de l’establiment, una dotació de la Policia Nacional seguiren el rastre de la sang fins a arribar al domicili del presumpte lladre. Els agents tocaren a la porta i els va obrir l’home amb la roba i les mans plenes de sang. A continuació, fou detingut per dos robatoris amb força. Anava vestit amb roba d’empresa i duia un contenidor on guardava els aliments que robava dels establiments.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad