Alumnes de Portocristo i s’Illot sembren l’arbre dels desitjos

La imatge

Els alumnes de cinquè i sisè de Primària del CEIP Ses Comes i del CEIP Mitjà de Mar han sembrat aquest dimecres l’arbre dels desitjos a la plaça del Sol i de la Lluna de Porto Cristo. Durant la sembra, un dels consellers del Consell d’Infants ha llegit un poema per a l’ocasió. Tot seguit, els alumnes de cinquè i sisè de Primària del CEIP Talaiot han sembrat l’arbre dels desitjos al parc de davant l’escola, situat al carrer de l’Amfós de s’Illot. Les dues sembres han comptat amb la participació de la delegada de Porto Cristo i de s’Illot, Antònia Llodrà i de la delegada d’Educació, Carme Gomila.

L’arbre dels desitjos és una iniciativa del Consell d’Infants del municipi de Manacor que es va dur a terme durant les festes de Nadal passades. Els infants de Manacor, Porto Cristo, s’Illot i Son Macià han comptat amb diversos exemplars d’ullastre als que hi han anat penjant desitjos tant individuals com col·lectius. Ara, aquests arbres s’han sembrat amb l’objectiu d’incrementar l’arbrat de l’espai públic del municipi i formen part d’un projecte educatiu i participatiu amb els infants. Properament, també se sembraran els arbres dels desitjos de Manacor i de Son Macià.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad