Els amics de Joan Puerto li reten homenatge en el tercer aniversari de la seva defunció

La imatge

Aquest diumenge 18 de febrer un grup d’amics de Joan Puerto Ginard li van rendir un emotiu homenatge en un restaurant de Port d’Alcúdia. Joan Puerto va morir el 18 de febrer de 2021 a causa d’una greu malaltia. Després de dinar es van dirigir al mirador de Formentor, enfront de Es Colomer on Joan solia bussejar i on té instal·lada, en el seu record, una placa a 20 metres de profunditat. Allà van llançar alguns coets en homenatge a la seva memòria. Van ser presents el seu germà Toni Puerto, Cati Morey, Miquel Sastre, Pedro Sastre, Maria Angela Galmés, Miquel Àngel Riera, pare i fill, Guillem Riera, Mari Nicolau, Bàrbara Barceló, John A. Gómez, Alex Socias, Tomeu Socias, Llorenç Galmés, Mateu Llull, Jesús Calado del Moral, Mirela Karpuzova, Toni Miquel, Toni Gil, Juan Sureda, Sandra Viviana, Juan Camilo Jaramillo, Samantha Jaramillo i Toni Ferrer.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad