El Circ Bover s’instal·la a Manacor per rebre escoles de tota Mallorca

Com ja va avançar aquesta revista el passat mes de desembre, el parc de Na Molla de Manacor és l’escenari on el Circ Bover, desplegarà la seva activitat per a oferir una iniciativa educativa i cultural, en la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor. El batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de Cultura; i el director del Circ Bover, han donat a conèixer aquest dimarts de matí els detalls del que podran veure els infants i amants del circ els dos propers mesos a Manacor. 

La setmana que ve s’iniciarà el projecte ‘Descobreix el Circ’, una iniciativa destinada a les escoles de tota Mallorca, amb activitats destinades a infants des de 3 anys fins a sisè de Primària. En total, uns 4000 alumnes de tota l’illa gaudiran d’aquesta proposta que pretén acostar el circ, els seus valors i la seva història als més petits. 

L’oferta cultural es completarà durant els caps de setmana del mes d’abril i març amb programació apta per a tots els públics. Inaugurarà aquesta programació circaire el reconegut pallasso Tortell Poltrona, amb l’espectacle Post Clàssic els propers 1, 2 i 3 de març. El seguiran les Històries de la Petita Lu, el 2 i 3 de març amb La Petita Lu. El 9 de març, en col·laboració amb el departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Manacor en el marc dels actes en motiu del Dia de la Dona, arribarà a la carpa del parc de Na Molla l’espectacle de Las Poderío. El següent cap de setmana serà l’ocasió per a poder gaudir de Circ en Família, amb el Circ Bover. El 23 de març, serà el torn per a poder veure la col·laboració del Circ Bover i el grup Suasi amb l’espectacle Suacirc. 

Les propostes culturals continuaran fins el 26 d’abril i a partir d’aquest 14 de febrer es podrà consultar tota la programació al portal web de l’Ajuntament de Manacor que ofereix tota l’agenda cultural www.enviumanacor.cat. A més, el Circ Bover també prepara activitats amb entitats ciutadanes locals com el Col·lectiu Neura. 

El delegat de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, Ferran Montero, ha destacat la importància que Manacor “doni a conèixer també una disciplina artística com és la del circ, que se suma a l’oferta teatral i musical consolidada de Manacor”. El director del Circ Bover, Sebastià Jordà, ha agraït a l’Ajuntament de Manacor l’acollida al municipi i ha explicat l’aposta didàctica que fa el Circ Bover amb l’objectiu de donar a conèixer i estimar el circ als més petits. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha remarcat la importància “que Manacor actuï com a capital cultural, una vegada més”, alhora que ha destacat la trajectòria del Circ Bover per oferir un “circ amb missatge”, una proposta amb valors educatius. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad