Éxit rotund de la primera Ximbombada de la plaça Berard

La imatge

Com les coses que passen sense fer-ne massa comptes, la primera Ximbombada organitzada pels veïnats de la plaça Berard, al barri de Sa Torre de Manacor, fou un èxit rotund. Més d’un centenar de persones es concentraren aquest passat divendres devora el fogueró col·locat a la travessia del carrer Vilafranca amb Sant Rafel, primer per gaudir de la Kid-bombada, el taller de glosa pels més petits, i després per veure encendre les dues ximbombes dissenyades al taller d’Ennigulart, torrar i disfrutar després de les arts dels Glosadors de Mallorca, acompanyats de veïns i primeres espases de la improvització.

   

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad