Ignacio Casas és el nou gerent de l’Hospital de Manacor

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Javier Ureña, ha nomenat Ignacio Casas Ollé nou gerent de l’Hospital de Manacor, en substitució de Catalina Vadell.

El nou gerent, nascut l’any 1969 a Barcelona, és llicenciat en Física per la Universitat Ramon Llull (Barcelona) i té un màster en administració d’empreses per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE). Expert en gestió i direcció, amb una sòlida experiència en administració i desenvolupament organitzacional, ha estat vinculat al Servei de Salut des de l’any 1995.

Ignacio Casas, que fins ara era director insular de Recursos Humans, Desenvolupament i Gestió Economicosocial del Consell Insular d’Eivissa, té una llarga experiència en la gestió sanitària: va ser gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera entre 2011 i 2015, director de Gestió i Serveis Generals, cap de l’Àrea Econòmica i cap del Servei de Compres i Unitat de Supervisió i Control de la Concessionària de l’Hospital Can Misses.

En relació amb l’Hospital de Manacor, la consellera de Salut, Manuela García, ha destacat l’enorme repte que suposen les obres del Pla Director del centre hospitalari, que farà possible augmentar més del doble la superfície construïda invertint-hi 76 milions d’euros i amb això millorar l’atenció i el servei de 150.000 persones.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad