Martí Ginard acabà setè al Campionat d’Espanya dels 3.000 metres

L’altleta manacorí Martí Ginard, de tan sols 16 anys, ha aconseguit aquest cap de setmana una esplèndida setena posició a la final dels 3.000 metres llisos del Campionat d’Espanya d’atletisme sub-18 celebrat a Gijón aquest 8 de juliol. Ginard va realitzar una cursa intel·ligent on va saber llegir els canvis de ritme dels seus rivals, el que li va permetre arribar amb forces a la part final de la cursa, amb un darrer mil a 2’42”, per un temps final de 8’39”, la seva millor marca personal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad