Fi de curs de l’Escola de Música de Porto Cristo

La parròquia de la Verge del Carme de PortoCristo va ser l’escenari aquesta passada setmana, del concert fi de curs de l’escola de música de Porto Cristo, que dirigeix Sebastiana Galmés.

Va consistir en la interpretació de varies obres per part de la coral d’adults de Porto Cristo a la qual s’hi afegiren els membres de la del conservatori de Música de Manacor. Maria Eugenia Lavochnik, (directora titular de les dues corals) les va dirigir i Toni Sanchez, professor del Conservatori de Manacor, les acompanyà al piano.

Seguidament el grup del conjunt musical format per alumnes joves de l’escola interpretaren tres obres perquè després els membres del conjunt musical de majors s’hi afegissin i fessin un tast tocant 5 obres (algunes d’elles originals del compositor Tolo Comes).

Fotos: Joan Servera i Joan Forteza

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad