La història i les curiositats de l’església de Fartàritx

El vídeo

 

L’església del Sagrat Cor, situada devora el col·legi de la Puresa de Maria de Manacor i construida a la dècada del 1880, passa per ser una de les grans desconegudes de la ciutat. Bé perquè obri poc al públic en general, bé perquè no té un estil recarregat, no és un dels temples més recordats. Per això sorprèn veure la sobrietat de volums, l’estil neoclàssic de la seva arquitectura i una de les millors Mare de Déu Morta que es conserven a Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad