Dimarts comença una nova vaga indefinida de recollida i neteja viària a Manacor

Els sindicats CCOO i UGT mantenen convocada la vaga indefinida de recollida d’escombraries i neteja viària a Manacor a partir de dimarts que ve, 7 de març, a les 20 hores. Segons ha informat el secretari general de CCOO Balears, Miguel Pardo, els treballadors de recollida i neteja viària de Manacor han decidit seguir endavant amb la convocatòria de vaga, després que la reunió de dijous al Tamib, a la qual acudiren representants de CCOO i UGT, de l’ajuntament de Manacor i de l’empresa FCC Lumsa, conclogués sense acord entre les parts.

Així, els representants de CCOO i de la UGT, i els treballadors de l’empresa FCC Lumsa de Manacor han acordat anar a la vaga indefinida a partir del dia 7 de març, a les 20.00 hores, si no s’arriba abans a un acord. Precisament, per intentar arribar a un acord i evitar així una vaga indefinida, la Conselleria de Treball ha convocat una reunió entre les parts el mateix dimarts 7 de març, a les 9,15h

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad