Dimarts comença una nova vaga indefinida de recollida i neteja viària a Manacor

Els sindicats CCOO i UGT mantenen convocada la vaga indefinida de recollida d’escombraries i neteja viària a Manacor a partir de dimarts que ve, 7 de març, a les 20 hores. Segons ha informat el secretari general de CCOO Balears, Miguel Pardo, els treballadors de recollida i neteja viària de Manacor han decidit seguir endavant amb la convocatòria de vaga, després que la reunió de dijous al Tamib, a la qual acudiren representants de CCOO i UGT, de l’ajuntament de Manacor i de l’empresa FCC Lumsa, conclogués sense acord entre les parts.

Així, els representants de CCOO i de la UGT, i els treballadors de l’empresa FCC Lumsa de Manacor han acordat anar a la vaga indefinida a partir del dia 7 de març, a les 20.00 hores, si no s’arriba abans a un acord. Precisament, per intentar arribar a un acord i evitar així una vaga indefinida, la Conselleria de Treball ha convocat una reunió entre les parts el mateix dimarts 7 de març, a les 9,15h

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad