El Centre d’Adults queda inundat

El video

 

El CEPA Llevant, el centre per a adults de Manacor, ha quedat completament anegat a causa de les pluges que han caigut amb força durant el començament de setmana a la zona. Això, però, és en bona part conseqüència de la manca d’implicació de la conselleria d’Educació que encara no ha arreglat la coberta que va ser arrebassada amb el vent fa ara unes setmanes. Aquí en teniu un video que deixa clar el nivell d’afectació de certes aules.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad