Maria Antònia Sansó serà la candidata del PP a la batlia de Manacor

La Junta Executiva del PP de Manacor ha proposat Maria Antònia Sansó (Manacor, 1983) perquè sigui la candidata del Partit Popular de Manacor per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Ara, la direcció del Partit Popular de Balears ha de ratificar aquesta proposta. 

Sansó, diplomada en Turisme i llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) és mare de dues filles i actualment treballa a l’administració pública, concretament al Consell de Mallorca. Té àmplia experiència com a gestora en l’empresa privada havent desenvolupat tasques rellevants en empreses del sector turístic i de l’obra pública. 

A més, ha estat regidora a l‘Ajuntament de Manacor durant la legislatura 2015-2019 liderant les àrees d’Economia i Recursos Humans. Així mateix, en aquest mateix període, Maria Antònia Sansó fou també la presidenta de l’empresa pública SAM. De fet, fou durant la seva presidència quan s’inicià tot el procés que ha de culminar amb l’arribada de l’aigua potable a tot el nucli de Manacor. 

D’aquesta manera, l’experiència laboral de Maria Antònia Sansó la posiciona com una gestora nata ben coneixedora tant de l’àmbit públic com privat. 

En el decurs de la Junta Executiva celebrada anit a la seu del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, presidenta de la formació d’ençà el mes de juliol de 2017, s’ha mostrat ben disposada a seguir aplicant les polítiques “serioses i de carrer que hem fet fins ara, malgrat estar a la oposició. Ara més que mai és imprescindible polsar les necessitats de la majoria dels nostres veïnats i veïnades, la majoria afectats per una situació econòmica gens alentidora”. 

“Ha arribat el temps de les polítiques del tu a tu, defugirem grans titulars i grans obres vistoses. Ara és el moment d’estar devora tots aquells que fa anys que lluiten per sortir endavant” ha remarcat Sansó. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad