L’examen de conduir a Manacor, cada vegada més a prop

Sempre ha estat una vella reivindicació que durant dècades ha anat sortint als distints programes electorals de qualsevol tendència política. Fins i tot alguns ajuntaments varen arribar a fer passes per poder dur les proves teòriques i pràctiques del carnet de conduir a Manacor. Però el fet d’estar lluny de Palma i les dimensions de la ciutat (durant anys el Ministeri de l’Interior va posar d’excusa que no hi havia alguns elements essencials com ara rotondes) sempre van tombar les demandes… fins ara.

Ja abans de la pandèmia, un front comú entre l’ajuntament de Manacor i diverses autoescoles del municipi, va propiciar els primers contactes amb la Direcció General de Trànsit (depenent com dèiem del Ministeri de l’Interior) per tal d’avançar en el tema. Ara, després de dos anys la unió es torna reactivar i sembla que amb més bones expectavives, amparades en la defensa del medi ambient (els cotxes de pràctiques de la part foranes no haurien de fer camins), evitar col·lapses a les zones ja carregades d’accessos a Ciutat i per la comoditat de professors i alumnes. Els propers mesos abans d’eleccions sembla que seran claus que acabar de confirmar-ho.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad