Onada de robatoris amb força a domicilis de Manacor

Amb motiu de les festes nadalenques, agents de la Policia Nacional a Manacor van establir dispositius per prevenir, entre d’altres delictes, els de robatori amb força a domicilis. Van observar com els darrers dies s’estaven cometent robatoris quan els propietaris dels domicilis abandonaven la casa, escollint cases baixes amb persianes mallorquines situades en carrers estrets. Això aportava seguretat als autors per cometre els robatoris en estar convençuts que no es trobarien ningú al seu interior.

Els dispositius es van realitzar de forma discreta per l’entorn on es duien a terme els robatoris durant l’última setmana, localitzats sobretot al barri de Sa Torre, en què també van col·laborar dotacions de la Policia Local de Manacor, fent tasques de prevenció i recopilació d’informació que permetés identificar els possibles autors.

Dos robatoris en menys de 12 hores

Dijous horabaixa es va tornar a cometre un robatori en una casa de la qual van sostreure doblers i joies. Els propietaris van posar una denúncia l’endemà al matí. Mentre s’estava recollint la denúncia a la Comissaria un veí del barri de Fartàritx va alertar que s’acabava de cometre un altre robatori, que l’autor havia estat sorprès per diverses persones.

Aquest fet va alertar els agents de la Brigada de Policia Judicial que es trobaven al dispositiu de prevenció, duent a terme una recerca intensiva per les zones on es podien haver refugiat. Fruit d’aquest dispositiu es va localitzar un home indocumentat, per la qual cosa va haver de ser traslladat a la Comissaria ja que aportava dades canviants amb la finalitat de despistar els agents.

De les diligències posteriors es va poder determinar que efectivament es tractava de l’autor del robatori comès escassament mitja hora abans de ser interceptat, per la qual cosa també es va detenir com a presumpte autor d’un robatori amb força en domicili. En total se li imputa dos robatoris amb força al jove de 22 anys i d’origen algerià. El detingut va ser posat a disposició judicial l’endemà al matí.

La investigació sobre els robatoris amb força a domicilis continua oberta i no es descarten més detencions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad