Presenten l’edició dels llibres guanyadors del Ciutat de Manacor

Els guanyadors de les categories de novel·la, poesia i assaig dels Premis Ciutat de Manacor 2022 han presentat aquest dissabte l’edició de les seves obres. Les novetats editorials ja són a les llibreries i aquest dissabte els seus autors han oferit un petit tast als assistents, en un acte que ha estat conduït per la gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover, Cristina Duran. L’editor Faust Puerto ha destacat la importància que tenen encara els llibres impresos.

Carme Sánchez Riera (Manacor, 1983), guanyà el Premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni Maria Alcover pel llibre Nam a cor. El moviment coral a Manacor. Sánchez és diplomada en Magisteri Musical per la UIB i funcionària de carrera per oposició. El jurat del Premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni Maria Alcover va destacar el caràcter divulgatiu de l’obra, amb un llenguatge accessible, en el seguiment de la trajectòria de totes les corals de Manacor.

L’autor del poemari Cossos, Tomeu Caldentey Julià (Portocolom, 1982) és el primer poemari que publica. El jurat del Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera va subratllar que és un treball més acabat i raonat. I va remarcar l’expressió madura de l’autor i la manera sintètica de dir les coses en els poemes. El mateix autor diu: «Un poemari que irradia dubtes i cap certesa sobre el pas dels dies. Els cossos som matèria que travessem el temps i que perseverem en fer-ho el millor possible.»

Per acabar, Toni Arencón Arias (El Prat de Llobregat, 1963) autor de la novel·la premiada El blau de totes les ombres, Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver. També és autor de la novel·la De tots els verins, el seu secret et donaré (Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga 2021) editada per l’Editorial Moll. De El blau de totes les ombres el jurat va ressaltar el tema interessant i ben treballat, en una història ben travada en un gènere de biografia novel·lada poc vist als Premis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad