Així està ara la finca dels mobles Riera Bassa per dins

La imatge

 

Aquest és l’estat en que avui en dia es troba l’edifici que un dia va acollir els Mobles Riera Bassa del carrer des Pou Fondo de Manacor, ara que la propietat l’ha venut a uns inversors perquè en facin vivendes de protecció oficial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad