S’Altra Senalla posa en marxa una oferta educativa per a centres del Llevant

El Casal de la Pau – S’Altra Senalla l’associació sense afany de lucre de Manacor que des de fa 25 anys treballa per reduir les desigualtats al món a través del comerç just i el consum responsable, han posat en marxa el projecte d’educació per a la transformació social ‘Transformem el món amb el comerç just!’  finançat per la Direcció General de Cooperació (les activitats són gratuïtes).

“Ens guiam pels 10 criteris del Comerç Just que han inspirat els Objectius de Desenvolupament Sostenible redactats per l’Organització de les Nacions Unides i que es concentren en l’Agenda 2030. En aquest context, des de l’associació ens posam en contacte amb els centres educatius del Llevant de Mallorca per fer feina conjuntament cap a la sensibilització dels drets humans, el consum responsable, la perspectiva de gènere i l’ecologisme”, explica l’entitat.

A continuació vos deixam l’enllaç a l’oferta educativa, on hi podreu trobar una breu descripció de Casal de la Pau – S’Altra Senalla i de quines activitats socioeducatives concretes duen a terme com associació. “Si teniu interès o voleu més informació, podeu contactar amb nosaltres. Tenim moltes ganes de compartir el comerç just amb vosaltres!”.

https://sites.google.com/view/ofertaeducativasaltrasenallama/inici

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad