Quines ajudes o subvencions podem rebre si instal·lam plaques? Demà a Manacor

‘Autoconsum com a solució!, què podem fer i quines ajudes tenim’ és el títol de la xerrada informativa que el director general d’Energia del Govern, Pep Malagrava, conduirà demà dijous a partir de les 19 hores al Molí den Polit. Està destinada a tots aquells veïnats i empreses que vulguin conèixer les ajudes i subvencions que poden rebre per l’autoconsum i millora de l’eficiència energètica. Es tracta d’un dels actes paral·lels a la fira de transició ecològica organitzada per l’ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad