Quines ajudes o subvencions podem rebre si instal·lam plaques? Demà a Manacor

‘Autoconsum com a solució!, què podem fer i quines ajudes tenim’ és el títol de la xerrada informativa que el director general d’Energia del Govern, Pep Malagrava, conduirà demà dijous a partir de les 19 hores al Molí den Polit. Està destinada a tots aquells veïnats i empreses que vulguin conèixer les ajudes i subvencions que poden rebre per l’autoconsum i millora de l’eficiència energètica. Es tracta d’un dels actes paral·lels a la fira de transició ecològica organitzada per l’ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad