Mut ja és a Holanda després de fitxar pel Fortuna Sittard

El Fortuna Sittard de la primera divisió neerlandesa és el nou destí del manacorí Jaume Mut, que arriba com a segon entrenador del club. El primer serà Julio Velázquez. L’espanyol de 40 anys ha signat contracte fins a final de temporada. “He analitzat detingudament el que ha passat fins ara. Hi ha un grup amb un potencial enorme, la posició a la classificació dóna una imatge distorsionada al meu entendre. Tots hem de treballar plegats cap a l’objectiu comú d’aixecar aquest club”.

Des del club també destaquen la bona impressió que el tàndem Velázquez-Mut els va causar: “Hem parlat amb diversos entrenadors durant el darrer període”, ha dit el gerent tècnic Sjoerd Ars. “Julio ens va impressionar en la seva presentació per la manera com va analitzar el nostre equip, inclosos els punts febles, però certament també les possibilitats. Estam convençuts que és l’home indicat per aportar energia, disciplina tàctica i intensitat al nostre equip en aquests moments”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad