Aquests són els actes programats per les Festes de Sant Jaume 2022

Tonen les festes del patró Sant Jaume després de tres anys. El programa de festes s’ha presentat aquest dimecres vespre al pati de la Torre del Palau, amb la presència de l’Obreria i el batle de Manacor. Seran del 18 al 25 de juliol. Consulta tots els actes i celebracions clicant AQUÍ

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad