Porto Cristo es puja a la moda de les lletres corporatives

La imatge

 

Porto Cristo (separat i sense guió) ja presideix el passeig de la Sirena. Ens referim a les lletres de gran tamany que l’Ajuntament ha instal·lat com a reclam turístic perquè tot aquell qui vulgui pugui fer-se una foto-souvenir amb la platja de fons. Porto Cristo s’uneix així a la moda de moltes ciutats de tenir unes lletres corporatives (en aquest cas blanques i blaves) perquè quedi clar el lloc on s’està.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad