Així són els murals que ja donen color al Pou Fondo de Manacor

Els artistes que han d’il·lustrar amb les seves obres algunes de les façanes del carrer des Pou Fondo de cara a la Vila del Llibre de Manacor (que es durà a terme el cap de setmana de l’11 i 12 de juny), ja han començat a pintar. Des d’Abraham Calero, a Toni Galmés, passant pel dibuixant Pau, Catalina Julve, Aina Llobera o el muralista Joan Aguiló. I a l’espera que entre avui i demà se n’hi puguin afegir alguns més com Toni Planissi.

El dimonió Cucarell fent voltes pel campanar de Manacor, una nina menjant meló, una escena d’Atlas i Axis, una al·lota mirant els núvols o uns porcs venent peix en una escena costumbrista… són alguns dels personatges que aquesta setmana acabarant transformant el carrer, donant-li color i creant una nova atmósfera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad