Cristina Sureda, millor jugadora absoluta d’escacs de Balears

Els campionats de Balears 2022 han finalitzat amb uns fantàstics resultats pel club manacorí Reis i Dames de Llevant,  que ha aconseguit 8 medalles de les 12 possibles. Tot un orgull que té com a mascaró de proa la nova campiona absoluta i sub 18, Cristina Sureda, que va cremant etapes de manera espectacular dins el món dels escacs.
A la categoria escolar sub 10 fins a sub16 els jugadors de Reis i Dames varen aconseguir sis medalles d’or de les vuit que estaven en joc.
Els escolars de sub 12 a sub 16 es va jugar a l’illa de Eivissa del 13 al 15 de maig amb els següents resultats:
-A la categoria sub 12, or per Pau Marín i Laís Navarro.
-A la categoria sub 14, or per Julián Nieto i Cristina Sureda.
Aquest cap de setmana a les magnífiques instal·lacions de l’hotel Playa Dorada de sa Coma es jugaven la resta de campionats illencs sub 10, femení, sub 18 i veterans. El club aconseguí les dues medalles d’or del sub 10 amb Tomeu Joan Perelló i Maria Antònia Vizcaíno i plata per Anastasiia Davydenko.
I al campionat absolut i femení, com dèiem, Cristina Sureda aconseguia per segon any consecutiu la medalla d’or sense conèixer la derrota en tot el campionat.
Enhorabona al Club Reis i Dames de llevant per la gran tasca tant a nivell de competició com a nivell educatiu, en especial al seu monitor i entrenador Manuel Queirolo.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad