Cristina Sureda, millor jugadora absoluta d’escacs de Balears

Els campionats de Balears 2022 han finalitzat amb uns fantàstics resultats pel club manacorí Reis i Dames de Llevant,  que ha aconseguit 8 medalles de les 12 possibles. Tot un orgull que té com a mascaró de proa la nova campiona absoluta i sub 18, Cristina Sureda, que va cremant etapes de manera espectacular dins el món dels escacs.
A la categoria escolar sub 10 fins a sub16 els jugadors de Reis i Dames varen aconseguir sis medalles d’or de les vuit que estaven en joc.
Els escolars de sub 12 a sub 16 es va jugar a l’illa de Eivissa del 13 al 15 de maig amb els següents resultats:
-A la categoria sub 12, or per Pau Marín i Laís Navarro.
-A la categoria sub 14, or per Julián Nieto i Cristina Sureda.
Aquest cap de setmana a les magnífiques instal·lacions de l’hotel Playa Dorada de sa Coma es jugaven la resta de campionats illencs sub 10, femení, sub 18 i veterans. El club aconseguí les dues medalles d’or del sub 10 amb Tomeu Joan Perelló i Maria Antònia Vizcaíno i plata per Anastasiia Davydenko.
I al campionat absolut i femení, com dèiem, Cristina Sureda aconseguia per segon any consecutiu la medalla d’or sense conèixer la derrota en tot el campionat.
Enhorabona al Club Reis i Dames de llevant per la gran tasca tant a nivell de competició com a nivell educatiu, en especial al seu monitor i entrenador Manuel Queirolo.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad