Un error obliga a repetir el sorteig i el rival del CE Manacor serà l’Alcorcón B

La inclusió de la bolla del Tenerife B a una copa que no era la seva ha obligat a la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a haver de repetir el sorteig del partit d’ascens a la segona divisió. Així el CE Manacor no s’enfrontarà a l’Ourense CF com estava previst, sino a l’Alcorcón B, un rival que ha acabat quart del seu grup de Tercera, i per tant se suposa que més assequible. En cas d’empat en acabar una hipotètica pròrroga, no hi hauria penals i el Manacor pujaria directament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad