Un error obliga a repetir el sorteig i el rival del CE Manacor serà l’Alcorcón B

La inclusió de la bolla del Tenerife B a una copa que no era la seva ha obligat a la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a haver de repetir el sorteig del partit d’ascens a la segona divisió. Així el CE Manacor no s’enfrontarà a l’Ourense CF com estava previst, sino a l’Alcorcón B, un rival que ha acabat quart del seu grup de Tercera, i per tant se suposa que més assequible. En cas d’empat en acabar una hipotètica pròrroga, no hi hauria penals i el Manacor pujaria directament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad