Detingut per assaltar amb violència una sala de jocs de Manacor

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut, després d’una llarga investigació, el presumpte autor d’un robatori amb violència produït el passat 13 de març d’enguany a una sala de jocs del municipi.

El robatori es va produir a les 19 hores de diumenge, quan el denunciat, el qual ocultava el seu rostre amb gorra, calça de coll i màscara, va entrar per la porta principal, i es va dirigir ràpidament cap a la caixa del local amenaçant la treballadora amb un ganivet de grans dimensions.

L’empleada li va donar els doblers de la caixa, amb els quals el lladre va emprendre la fugida, deixant la caixera aterroritzada. tot i això va poder alertar la policia, que es va dirigir immediatament a la zona, sense poder localitzar en aquell moment l’autor.

Els agents van realitzar gestions i després d’una laboriosa investigació van anar estrenyent el cercle sobre un sospitós, que finalment han identificat.

El ganivet i els efectes utilitzats en el robatori

Finalment, es va dur a terme una entrada i registre al domicili del suposat responsable, autoritzada pel Jutjat de Guàrdia de Manacor, on es van localitzar tots els efectes utilitzats en el robatori, inclòs el gran ganivet.

Al registre també es van localitzar efectes d’altres delictes contra la propietat, concretament tres furts produïts a la localitat de Manacor. Dos d’ells en establiments que encara no havien detectat els robatoris.

El presumpte autor, del qual constaven nombrosos antecedents policials i que era considerat un dels delinqüents més actius a la localitat, va ser detingut i posat a disposició de l’Autoritat Judicial, la qual va decretar el seu ingrés a la presó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad