Recollida de firmes perquè l’aeroport de Palma s’anomeni Rafel Nadal

Una petició ciutadana a la que podeu accedir seguint l’enllaç

 

Una petició ciutadana demana i ja recull signatures per fer que l’aeroport de Palma dugui el nom del tennista manacorí. “Rafel Nadal és el millor tennista de la història i l’ambaixador més gran de Mallorca. Es qui més mereix que l’aeroport de Palma de Mallorca dugui el seu nom”, defensa la petició feta al portal online change.org, la plataforma de firmes més gran del món. La remuntada del tennista a Melbourne contra el rus Daniil Medvédev ha generat una onada d’eufòria. Aquí en teniu l’enllaç clicant AQUI

L’Aeroport Internacional de Palma de Mallorca, també conegut com a Aeroport Internacional de Son Sant Joan, podria passar a dur el nom de Rafael Nadal si així ho accepta AENA, l’empresa pública espanyola que gestiona els aeroports d’interès general a Espanya. De moment la petició ciutadana ja du més de 400 signatures.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad