Sentida despedida a l’exregidor Joan Barceló

La imatge

 

Centenars de persones es van donar cita ahir capvespre a l’església parroquial de Sant Joan per despedir al que fou batle del municipi i durant molts d’anys regidor de Cultura de l’ajuntament de Manacor, Joan Barceló, mort la setmana passada víctima d’un ictus. Tal fou la quantitat de gent que va voler donar el condol a la família que molta va haver de quedar inclús defora del temple.

Joan Barceló Matas va morir aquest passat divendres als 73 anys. Defensor de la llengua catalana i docent de professió, sempre va defensar la centralitat des de les files del PP manacorí. Fou seminarista i va estudiar Filosofia i Lletres a Roma. Finalment i després de treure’s la diplomatura en Magisteri, es va dedicar a l’ensenyament, combinant-ho molts d’anys amb la seva vessant política. De fet va arribar a ser director de política lingüística del Govern Cañellas a mitjan dels anys 90.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad