Detingut per conducció temerària pels carrers de Manacor

La imatge

 

Agents de la Policia Nacional a Manacor i la Policia Local de Manacor han detingut un home d’origen espanyol de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, conduir baix els efectes de begudes alcohòliques, danys, atemptat i delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir dimarts passat, cap a les 21.30 hores, després de rebre diverses cridades a la sala del 091 que alertaven que un home anava conduint un vehicle pels carrers del centre urbà de Manacor a gran velocitat i de forma temerària, impactant amb diversos vehicles estacionats i ocasionant quantiosos danys.

Per tal motiu es va activar un dispositiu coordinat entre patrulles de la Policia Nacional i de la Policia Local de Manacor per a la seva localització i detenció i al cap de pocs minuts van localitzar el vehicle, el qual anava a gran velocitat fins i tot per carrers en direcció contrària, aconseguint interceptar el mateix després d’una breu persecució.

Els agents van requerir el conductor perquè deposés la seva actitud, si bé aquest va fer cas omís i va continuar la marxa en direcció a un dels vehicles policials que va haver d’esquivar-lo, continuant la persecució.

Posteriorment el vehicle en qüestió va xocar contra altres vehicles i el conductor va haver de continuar la fugida a peu. Els agents van inspeccionar l’interior del vehicle i van localitzar 40 grams d’haixix suposadament preparats per a la venda, així com altres efectes.

Finalment, els agents van poder detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, conducció sota la influència de begudes alcohòliques, danys, atemptat i delicte contra la salut pública, passant a disposició judicial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad