Les vistes des del punt més alt de Manacor

Amb més de 75 metres d’alçada, el campanar de Manacor (o la Torre Rubí, com figura al seu portal d’entrada) és l’edifici més alt de Manacor. Un punt privilegiat des d’on contemplar els límits de la ciutat i més enllà. Hem pogut pujar fins a dalt de tot del pinacle per poder mostrar-vos com es veu Manacor des de les alçades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad