Una de les grans pel·lícules de David Lynch, dijous a Manacor i en pantalla gran

Una oportunitat única de veure ‘Corazón salvaje’ que aterra als Multicines Manacor de la mà del Cinemaclub 39 Escalons

 

Aquest proper dijous dia 9 (20,30 hores als Multicines Manacor) hauria d’estar marcat en vermell per a tots els cinèfils manacorins i de la comarca. I és que el Cinemaclub 39 Escalons ha aconseguit dur una còpia d’una de les millors pel·lícules del director nordamericà de culte, David Lynch. Es tracta de ‘Corazón Salvaje’ del 1990 (V.O.S. 125 minuts).

Sailor i Lula s’estimen amb un amor boig, total, absolut. Aprofitant un permís penitenciari de Sailor, ambdós decideixen escapar-se a Califòrnia. Emperò Marietta, la mare de Lula, s’oposa totalment a aquesta relació i contracta un mafiós, l’inquietant Santos, perquè elimini Sailor. En realitat, vol desfer-se’n perquè el jove va presenciar com ella i el seu amant assassinaven el seu marit. En el decurs de la fugida, es creuaran amb nombrosos personatges realment estranys en un enfilall d’esdeveniments mortífers i sensuals que obriran les portes d’un univers hipnòtic on s’amaguen secrets no poc aterridors.

Projecció patrocinada per la distribuïdora AVALON inclosa dins el “Premi José María Nunes al Millor Fet Cineclubista 2019” atorgat per la Federació Catalana de Cine Clubs (FCC) a 39 escalons. Organitza: Cinemaclub 39 escalons, amb la col·laboració d’Avalon, Aficine Manacor, Enviu Manacor i Federació Catalana de Cine Clubs.

COMPRA LA TEVA APORTACIÓ PER 5 EUROS a Enviumanacor.cat o a taquilla.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad