El doctor Xavier Mesquida parlarà del present i futur de la covid a s’Agrícola

Mesquida és microbiòleg i actual coordinador Covid de l’Hospital de Manacor, la qual cosa fa que sigui un dels majors experts que tenim a les nostres illes

 

S’Agrícola s’obri aquest divendres la temporada de conferències amb el Dr. Xavier Mesquida Riera que dissertarà sobre ‘Covid 19: present i futur’, a les 20 hores. Mesquida és microbiòleg i actual coordinador Covid de l’Hospital de Manacor, la qual cosa fa que sigui un dels majors experts que tenim a les nostres illes en tot el que fa referència a la pandèmia que patim. A la xerrada a més de parlar del moment actual, parlarà dels possibles escenaris futurs a què ens podem veure abocats així com de les precaucions que la societat en conjunt haurà de prendre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad