El doctor Xavier Mesquida parlarà del present i futur de la covid a s’Agrícola

Mesquida és microbiòleg i actual coordinador Covid de l’Hospital de Manacor, la qual cosa fa que sigui un dels majors experts que tenim a les nostres illes

 

S’Agrícola s’obri aquest divendres la temporada de conferències amb el Dr. Xavier Mesquida Riera que dissertarà sobre ‘Covid 19: present i futur’, a les 20 hores. Mesquida és microbiòleg i actual coordinador Covid de l’Hospital de Manacor, la qual cosa fa que sigui un dels majors experts que tenim a les nostres illes en tot el que fa referència a la pandèmia que patim. A la xerrada a més de parlar del moment actual, parlarà dels possibles escenaris futurs a què ens podem veure abocats així com de les precaucions que la societat en conjunt haurà de prendre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad