Nova edició del concurs de fotografia de lactància materna

L’hospital de Manacor ha convocat una nova edició, i ja en van onze, del ‘Concurs de Fotografia de Lactància Materna Sector Llevant’. Tota persona que hi vulgui participar pot enviar les seves fotografies seguint les bases que es detallen al cartell dissenyat per la Comissió de Lactància Materna del Sector Llevant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad