Treballadors de l’hospital recullen més de 10 bosses de fems en dues hores

La imatge

 

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient del proper 5 de juny, la Comissió Mediambiental de l’Hospital ha programat aquest dijous una neteja a l’exterior de l’Hospital. Un grup de treballadors ha recorregut tot el perímetre i ha recollit més de 10 bosses grosses de fems, amb tot tipus de deixalles. Fins i tot, s’ha trobat una llanta de cotxe, coixins, roba i moltes mascaretes i llosques. La finalitat d’aquesta iniciativa és concienciar de la importància de la presevació del Medi Ambient, començant pel que tenim més aprop.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad