Treballadors de l’hospital recullen més de 10 bosses de fems en dues hores

La imatge

 

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient del proper 5 de juny, la Comissió Mediambiental de l’Hospital ha programat aquest dijous una neteja a l’exterior de l’Hospital. Un grup de treballadors ha recorregut tot el perímetre i ha recollit més de 10 bosses grosses de fems, amb tot tipus de deixalles. Fins i tot, s’ha trobat una llanta de cotxe, coixins, roba i moltes mascaretes i llosques. La finalitat d’aquesta iniciativa és concienciar de la importància de la presevació del Medi Ambient, començant pel que tenim més aprop.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad