Les obres de l’hospital inhabilitaran entre 200 i 300 places d’aparcament

Que seran utilitzades per la constructora per fer provisió del material propi per dur endavant el projecte d’ampliació

 

Al col·lapse que actualment pateix la zona de pàrquing de l’Hospital de Manacor, se li afegirà aquest proper mes d’octubre (quan comencin els treballs per modernitzar el centre hospitalari) la inhabilitació, durant al menys dos anys, d’entre 200 i 300 places d’aparcament que seran utilitzades per la constructora per fer provisió del material propi per dur endavant el projecte. Així ho ha pogut saber aquesta revista, cosa que explica la recerca per part de l’Ajuntament de terrenys rústics per comprar i poder ampliar el pàrking.

La urgència per l’inici de la segona fase de les obres d’ampliació de l’hospital de Manacor ha fet que el consistori aprovés durant el passat plenari, la reserva de 320.000 euros per comprar uns terrenys per fer més gran l’actual aparcament. Una decisió polèmica des del punt de vista de l’oposició local, que no entén per què els manacorins hagin d’assumir l’adquisició d’uns solars que després seran lliurats a la Conselleria de Salut per donar un servei supramunicipal.

La partida està emmarcada dins de la incorporació d’una mica més de 6,9 ​​milions d’euros procedents del romanent municipal. L’equip de govern es basa en un informe de gerència realitzat per un perit agrònom del Govern en el que s’assenyalen una sèrie de terrenys rústics adjacents, i situats a la part posterior, de 3.977, 5.495 i 4.055 metres quadrats respectivament, com a possibles solars aptes per engrandir.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad