Baixen de 10 els positius totals per Covid a l’hospital

Encara que avui hi ha una persona més a la UCI

 

La reducció dels casos de persones ingressades per Covid-19 a l’hospital de Manacor continua. Avui dimecres, 17 de febrer, ja baixen de la barrera psicològica de les 10, amb la qual cosa es confirma la corba descendent experimentada des de fa 15 dies, després de les restriccions dictades des de la conselleria de Salut del Govern. En aquests moments hi ha ingressades 5 persones a la tercera planta (tres menys que ahir) i 4 a la Unitat de Cures Intensives (UCI), el que significa que és una més que ahir dimarts.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad