La Policia Local va atendre fins a 130 incidències pel temporal

Els agents de Manacor van haver d’intervenir divendres, entre d’altres coses, en 13 façanes malmeses pel temporal de vent

 

La Policia Local de Manacor va atendre fins les 18:30h de divendres 22 de gener diversitat de serveis urgents prioritaris, com a conseqüència del temporal de vent Hortense. Els serveis coberts varen sobrepassar àmpliament els que es demanden habitualment, ja que es registraren 95 serveis a la zona de Manacor, que s’anaren cobrint per ordre de prioritat. A la zona costanera de Manacor també es registraren uns 35 serveis de diversa índole. En total es varen atendre 130 incidències ocasionades pel temporal de vent Hortense al seu pas pel municipi. Des de la Policia Local de Manacor recorden que un dia normal es cobreixen entre 15 i 20 serveis durant la jornada completa, és a dir el torn de dia i de nit.

Des de la Policia Local de Manacor apunten que aquests són els serveis que es comunicaren fins a les 19h a la central i que varen poder quedar registrats. Així mateix, s’indica que la centraleta de la Policia va quedar col·lapsada i les línies saturades.

Tot seguit, detallem una breu relació dels serveis coberts:

– Uns 38 serveis alertant d’arbres caiguts a la calçada. L’enumeració és per servei, si bé a més d’un hi havia més d’un arbre caigut, causant danys o invadint la calçada.

– Diversos fanals caiguts.

– Diversos rètols despresos i caiguts a la via pública, tant publicitaris com de comerços. – Teulades despreses de diverses alçàries, caigudes en via pública.

– 14 requeriments per danys a vehicles. En més d’un hi havia més d’un turisme afectat. – 15 serveis sobre teulades despreses, sobretot de teules.

– 15 serveis sobre cablejat caigut.

– 4 serveis sobre casetes de comptadors despreses sobre la via pública.

– 13 serveis sobre façanes, cornisses o part d’aquestes despreses.

– 4 serveis sobre vidrieres de locals caigudes i fracturades en via pública.

– 2 senyals de trànsit arrabassades.

– 4 serveis sobre antenes arrabassades i despreses.

– 3 serveis sobre decoració nadalenca despresa i penjant.

– 5 serveis sobre contenidors de fems moguts i ocupant la calçada.

– 1 servei per despreniment d’una claraboia d’un habitatge fins a la via pública.

– 4 capses de corrent caigudes.

– Uralita sobre el terrat de l’Hospital de Manacor despresa. – 1 accident.

– 4 guals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad