Majorica: 10 ofertes damunt la taula però sense paga de Nadal

Els treballadors de Majorica només cobraran la part proporcional de la paga de Nadal des del passat 6 de novembre (que és quan es va presentar el concurs de creditors de manera oficial) fins el 31 de desembre. Així ho ha comunicat l’administrador concursal al comité d’empresa, que ara haurà d’emprendre accions legals pel cobrament de la resta.

I és que segons ha informat Fernando Martínez Sanz al comité de fàbrica, tendes i treballadors de Barcelona, seguint la Llei Concursal, aquests pagaments no seran efectuats en estar dins dels crédits del propi procediment. Pel que fa a les pensions, hi ha 9 persones afectades que tampoc cobraran els que els pertoca i pels quals també s’iniciaran accions legals.

10 possibles compradors

El propi administrador concursal va explicar aquest divendres a la reunió mantinguda a la fàbrica de Manacor, que ja hi ha hagut una desena de contactes amb interessats a comprar la perlera, “tant espanyols com internacionals”. Encara que també va dir en referència al candidat presentat per la fins ara propietat de Majorica, que la seva oferta no ha estat acceptada i que hi ha punts a subsanar.

Cal recordar que les empreses o inversors interessats en la compra de Majorica, tenen dos mesos per presentar les seves ofertes, en sobre tancat i davant un notari. Perquè finalment es pugui decidir qui es fa amb l’empresa a finals del mes de febrer de 2021. Es valorarà sobretot “l’equilibri entre l’aportació econòmica i el nombre de llocs de feina que es vulguin conservar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad