Els vals comercials ja es poden descarregar a partir de les 15h

Finalment ha arribat el dia. Avui dematí l’ajuntament de Manacor ha anunciat oficialment la posada en funcionament, a partir de les 15 hores, de l’adreça web perquè cada ciutadà empadronat al municipi i major de d’edat, pugui descarregar-se del seu ordinador fins a dos vals de 10 euros cada un per poder bescanviar als establiments adherits a la campanya per tornar a surar el comerç local després del confinament perimetral.

Aquesta és la direcció que podeu clicar per accedir-hi i per mirar quins són els comerços on poder anar: https://www.jabatega.com/

Així, cada manacorí disposarà de 20 euros, el que li permetrà entregar els dos vals per separat o d’una sola vegada. En tot cas hi haurà una compra mínima, de 15 euros en cas de presentar el val de 10; i de 30 si es presenten els dos als que cada veïnat té dret a la vegada.

L’Ajuntament ha destinat una ambiciosa partida de 800.000 euros per repartir en aquests vals regal i augmentar les vendes de proximitat ara que arriba el Nadal. I ha anunciat que si d’aquí al 31 de desembre sobren doblers de vals que no s’hagin descarregat, les persones que ja s’hagin beneficiat de vals descompte sen podran baixar de nous, a partir del 2 de gener, fins que s’acabin els doblers per a la campanya.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad