Els vals comercials ja es poden descarregar a partir de les 15h

Finalment ha arribat el dia. Avui dematí l’ajuntament de Manacor ha anunciat oficialment la posada en funcionament, a partir de les 15 hores, de l’adreça web perquè cada ciutadà empadronat al municipi i major de d’edat, pugui descarregar-se del seu ordinador fins a dos vals de 10 euros cada un per poder bescanviar als establiments adherits a la campanya per tornar a surar el comerç local després del confinament perimetral.

Aquesta és la direcció que podeu clicar per accedir-hi i per mirar quins són els comerços on poder anar: https://www.jabatega.com/

Així, cada manacorí disposarà de 20 euros, el que li permetrà entregar els dos vals per separat o d’una sola vegada. En tot cas hi haurà una compra mínima, de 15 euros en cas de presentar el val de 10; i de 30 si es presenten els dos als que cada veïnat té dret a la vegada.

L’Ajuntament ha destinat una ambiciosa partida de 800.000 euros per repartir en aquests vals regal i augmentar les vendes de proximitat ara que arriba el Nadal. I ha anunciat que si d’aquí al 31 de desembre sobren doblers de vals que no s’hagin descarregat, les persones que ja s’hagin beneficiat de vals descompte sen podran baixar de nous, a partir del 2 de gener, fins que s’acabin els doblers per a la campanya.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad