Més de 700 persones han passat ja per les visites guiades al cementiri

La imatge

 

Més de 700 persones han acudit fins ara a nombroses visites guiades al cementiri de Son Coletes que han ofert l’ajuntament de Manacor i l’empresa catalana ATICS, encarregada del projecte d’exhumació de les zones on se suposava podien estar els represaliats republicans assassinats a l’agost de 1936.

“Un degotís diari de gent mentre l’equip continuava amb les tasques d’excavació. Perquè tan important és obrir com difondre”, explica el regidor Sebastià Llodrà. De fet les tres darreres visites realitzades aquest dijous han estat completes, i molta de gent haurà d’esperar si n’hi ha més de programades durant aquests dies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad