Sense altes però sense nous ingressos per coronavirus a l’hospital de Manacor

Estabilitat de moment dins el petit rebrot registrat aquesta setmana

 

Les xifres facilitades ahir per l’Hospital de Manacor (que engloba els municipis del Sector Sanitari de Llevant) i qie parlaven de quatre pacients ingressats a planta per Covid-19, continuen essent les mateixes avui divendres. Tampoc ha variat el fet que no hi hagi cap malalt tan greu que hagi hagut de ser tralladat a la UCI. De moment les dades d’aquest petit rebrot manacorí s’han de combinar amb els onze casos actius de coronavirus al municipi, la pràctica totalitat s’ells reclosos a ca seva, controlats i a l’espera d’evolució.

Rebrot de coronavirus a Manacor: ja hi torna a haver quatre ingressats a l’hospital

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad