Sense altes però sense nous ingressos per coronavirus a l’hospital de Manacor

Estabilitat de moment dins el petit rebrot registrat aquesta setmana

 

Les xifres facilitades ahir per l’Hospital de Manacor (que engloba els municipis del Sector Sanitari de Llevant) i qie parlaven de quatre pacients ingressats a planta per Covid-19, continuen essent les mateixes avui divendres. Tampoc ha variat el fet que no hi hagi cap malalt tan greu que hagi hagut de ser tralladat a la UCI. De moment les dades d’aquest petit rebrot manacorí s’han de combinar amb els onze casos actius de coronavirus al municipi, la pràctica totalitat s’ells reclosos a ca seva, controlats i a l’espera d’evolució.

Rebrot de coronavirus a Manacor: ja hi torna a haver quatre ingressats a l’hospital

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad