La recollida ‘porta a porta’ entre avui a escena al centre de Manacor

La imatge

Avui dimecres comença oficialmente la recollida ‘porta a porta’ a la zona centre de Manacor, tal com estava previst en el calendari de la delegació de Medi Ambient municipal i per donar servei a més de 2600 habitatges, “amb zero desplaçaments i per reciclar més i millor”, explica el consistori. “En aquest moment de confinament a les cases pel COVID-19 aquesta mesura facilitarà el reciclatge, aproparà el servei a les cases i evitarà desplaçaments. Molts d’ànims a tots”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad