La recollida ‘porta a porta’ entre avui a escena al centre de Manacor

La imatge

Avui dimecres comença oficialmente la recollida ‘porta a porta’ a la zona centre de Manacor, tal com estava previst en el calendari de la delegació de Medi Ambient municipal i per donar servei a més de 2600 habitatges, “amb zero desplaçaments i per reciclar més i millor”, explica el consistori. “En aquest moment de confinament a les cases pel COVID-19 aquesta mesura facilitarà el reciclatge, aproparà el servei a les cases i evitarà desplaçaments. Molts d’ànims a tots”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad