La sala de plens també queda buida

L’Ajuntament suspèn els plens i comissions informatives presencials

 

El COVID-19, com no podia ser d’altra forma, també ha afectat les reunions ordinàries i periòdiques entre els membres que constitueixen l’ajuntament de Manacor. Així idò, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha hagut de signar un decret per suspende temporalment, i mentre duri l’estat d’alarma, tant els plens municipals mensuals com les comissions informatives tant de l’equip de govern com amb els portaveus d’altres grups municipals.

Aquest és el decret de batlia:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad