Ja es pot sol·licitar la tarifa reduïda de residus

L’Ajuntament posa en marxa el periode per inscriure’s i pagar menys si es recicla bé

 

La nova taxa municipal de fems inclou una tarifa reduïda pels particulars, establiments i empreses de zona urbana, que es comprometin a una correcta separació de residus i reciclatge. D’aquesta manera, qui recicla bé paga menys. Així, i fins dia 1 de març, ja es pot sol·licitar la tarifa reduïda de residus.

A canvi, l’usuari es compromet a complir l’Ordenança municipal reguladora de la neteja viària, recollida de residus i gestió dels parcs verds; permetre l’accés a l’habitatge o local per comprovar que se separen les diferents fraccions de residus –orgànica, paper-cartó, envasos, vidre i rebuig–, fer aportació de residus orgànics als contenidors marrons amb obertura amb targeta –a les zones on està implantat– i complir el calendari i horaris de la recollida porta a porta.

L’ajuntament de Manacor està posant en marxa de forma progressiva un nou servei de recollida de residus que introduirà en diferents etapes diverses millores com és la recollida porta a porta al centre de Manacor, son Macià i sa Torre Porto Cristo, una deixalleria mòbil o bé la recollida de matèria orgànica en contenidors intel·ligents a s’Illot, Porto Cristo i resta de Manacor.

Des de la regidoria de Medi Ambient s’ha remarcat que tothom pot demanar la tarifa reduïda però sempre amb el compromís d’un correcte reciclatge. Per a més informació i descàrrega de la sol·licitud: www.residusmanacor.cat

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad