Ja es pot sol·licitar la tarifa reduïda de residus

L’Ajuntament posa en marxa el periode per inscriure’s i pagar menys si es recicla bé

 

La nova taxa municipal de fems inclou una tarifa reduïda pels particulars, establiments i empreses de zona urbana, que es comprometin a una correcta separació de residus i reciclatge. D’aquesta manera, qui recicla bé paga menys. Així, i fins dia 1 de març, ja es pot sol·licitar la tarifa reduïda de residus.

A canvi, l’usuari es compromet a complir l’Ordenança municipal reguladora de la neteja viària, recollida de residus i gestió dels parcs verds; permetre l’accés a l’habitatge o local per comprovar que se separen les diferents fraccions de residus –orgànica, paper-cartó, envasos, vidre i rebuig–, fer aportació de residus orgànics als contenidors marrons amb obertura amb targeta –a les zones on està implantat– i complir el calendari i horaris de la recollida porta a porta.

L’ajuntament de Manacor està posant en marxa de forma progressiva un nou servei de recollida de residus que introduirà en diferents etapes diverses millores com és la recollida porta a porta al centre de Manacor, son Macià i sa Torre Porto Cristo, una deixalleria mòbil o bé la recollida de matèria orgànica en contenidors intel·ligents a s’Illot, Porto Cristo i resta de Manacor.

Des de la regidoria de Medi Ambient s’ha remarcat que tothom pot demanar la tarifa reduïda però sempre amb el compromís d’un correcte reciclatge. Per a més informació i descàrrega de la sol·licitud: www.residusmanacor.cat

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad