Jaume Febrer deixa de ser entrenador del ConectaBalear

El seu relleu el prendrà el segon entrenador de l’equip, Lluís Enric Molada

 

El Club Volei Manacor ha anunciat avui capvespre que la renúncia de l’entrenador del primer equip de Superlliga ConectaBalear, Jaume Febrer Miquel. A un comunicat de premsa que ha fet arribar als mitjans, el club apunta que “es veu obligat a renunciar per motius personals que li impedeixen tenir la dedicació que l’exigència de la competició determina”. Així i tot, la seva renúncia coincideix amb un seguit de mals resultats esportius que han deixat l’equip a la part baixa de la classificació i en perill de baixar de categoria.

Jaume Febrer ha estat vinculat des de sempre a el club, primer com a jugador i després com a entrenador de diversos equips, dirigint categories a Primera Nacional, en Superlliga Masculina 2 i en l’ascens i permanència a la Superlliga. El seu relleu el prendrà el segon entrenador de l’equip, Lluís Enric Molada Miró, després que la junta directiva del club hagi acceptat la renúncia i acordat que Molada porti les regnes del primer equip.

“Des del Club Volei Manacor volem agrair a Jaume Febrer seva professionalitat, entrega i dedicació al llarg d’aquests anys deixant-li les portes obertes d’aquesta casa i esperant veure-li en les pistes el més aviat possible”, apunten des del club.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad