La Policia recupera onze ordinadors d’un centre educatiu de Manacor

Agents de la Policia Nacional de Manacor ha recuperat fins a un total d’11 ordinadors portàtils que pertanyien a un centre educatiu del municipi. Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, agents de la comisaria han recuperat els ordinadors valorats en prop de 3.500 euros. La investigació ha permès identificar quatre menors relacionats amb els fets.

Agents de la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de la Comissaria de Manacor, van rebre una denúncia presentada pels responsables del centre, en què explicaven com diversos menors que van ser estudiants d’aquest centre, aprofitant que a la pandèmia se’ls havia ofert la possibilitat d’endur-sen aquests ordinadors als seus domicilis per facilitar el seguiment del curs, se n’haurien apropiat indegudament en no tornar-los després com era la seva obligació.

A partir d’aquesta denúncia, els agents, amb la col·laboració del centre, van iniciar l’oportuna investigació per tal de recuperar els portàtils i poder identificar els presumptes autors dels fets. S’han identificats quatre menors, els quals una vegada localitzats i posats els fets en coneixement dels seus pares, van fer entrega voluntària dels portàtils apropiats a la Comissaria de Policia, i es va procedir després a la devolució al centre.

Per aquesta investigació es va tramitar el corresponent atestat que va ser remès a Fiscalia de Menors a les Balears.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad