Tornen a pujar de forma preocupant els ingressats per Covid a l’hospital

I se situen en valors elevats tant a planta com a UCI

 

Les xifres d’ingressats positius per Covid-19 de l’Hospital Comarcal de Manacor tornen a estar, avui 19 de gener, a prop dels 50. Les celebracions de les festes nadalenques i l’augment de contagis de la variant Ómicron, com era d’esperar, han fet disparar els números i després d’una baixa fa una setmana, la setmana comença a l’alça, i hi torna a haver 41 pacients a llits de planta i 7 més a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Unes males notícies que esperem poc a poc vagin minvant en les properes setmanes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad