Tornen a pujar de forma preocupant els ingressats per Covid a l’hospital

I se situen en valors elevats tant a planta com a UCI

 

Les xifres d’ingressats positius per Covid-19 de l’Hospital Comarcal de Manacor tornen a estar, avui 19 de gener, a prop dels 50. Les celebracions de les festes nadalenques i l’augment de contagis de la variant Ómicron, com era d’esperar, han fet disparar els números i després d’una baixa fa una setmana, la setmana comença a l’alça, i hi torna a haver 41 pacients a llits de planta i 7 més a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Unes males notícies que esperem poc a poc vagin minvant en les properes setmanes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad