Lone Fleming, la diva del cine de terror, homenatjada a Manacor

L’actriu danesa Lone Fleming, que va participar en més d’una trentena de pel·lícules espanyoles de terror durant les dècades dels setanta i vuitanta, va ser aquest cap de setmana a Manacor per assistir a la projecció d’una de les seves pel·lícules fetitxe: ‘Una vela para el diablo’, que es va rodar a Ronda i Grazalema l’any 1973 i que va ser dirigida per qui fou el seu home, Eugenio Martín.

Organitzada per 39 Escalons Cinemaclub i Nova Editorial Moll va ser l’excusa per retre un emotiu homenatge a Lone Fleming, qui va ser entrevistada per Joan Villafàfila, Pako Navarro i Antoni Ferrer Vallespir, els dos primers autors del llibre ‘Palma Grindhouse’. A més de la pel·lícula també es va projectar el curtmetratge ‘La virgen descalza’, que va dirigir la pròpia Lone Fleming fa alguns anys. Després de les projeccions i la tertúlia, Fleming va signar nombrosos autògrafs i va posar per a fotografies amb qui li ho va demanar.

Altres títols en què va participar inclouen, entre altres, ‘No desearás al vecino del quinto’, ‘La última señora Anderson’, ‘Vente a Alemania Pepe’ o ‘El ataque de los muertos sin ojos’. Com a curiositat, cal afegir que el 5 de juliol, Lone Fleming complia 79 anys, motiu pel qual va haver de bufar les espelmes al final del sopar organitzat al restaurant Flamingo de Porto Cristo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad